Programma gemist?

Je Geld of mijn Leven gemist?

27-05-2019 21:15

Je Geld of mijn Leven - Hoe is het met Evert en Samantha?

In de derde aflevering zien we welke vorderingen Evert Bloemert maakt met zijn exoskelet. Evert, die al een paar jaar in een rolstoel zit nadat hij een dwarslaesie oploopt bij een ernstig bedrijfsongeluk droomt ervan weer te staan en te lopen. Nu hij zijn exoskelet heeft, moet hij hard trainen om die droom uit te laten komen. We bezoeken met hem ook de TU Delft waar we zien hoe het exoskelet van de toekomst eruit ziet. En, is het exoskelet in de toekomst wellicht voor iedereen die dat wil beschikbaar? We maken in deze aflevering ook hernieuwd kennis met de 27-jarige Samantha Jaeggi uit Groningen. Zij heeft sinds zeven jaar Relapsing Remitting MS, een agressieve vorm van MS die ervoor zorgt dat ze steeds minder kan. Samantha staat met haar rug tegen de muur en wil een stamceltransplantatie ondergaan om zo de MS tegen te gaan. Dat kan niet in Nederland, en dus heeft ze een dure behandeling nodig in het buitenland die niet vergoed wordt. Waarom kan dat eigenlijk niet in Nederland? En zal Samantha aangenomen worden om die behandeling te ondergaan zodat haar de MS tot stilstand komt?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Je Geld of mijn Leven gemist

Uitzending gemist van Je Geld of mijn Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Je Geld of mijn Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!