Programma gemist?

Café Hendriks & Genee gemist?

02-06-2019 22:00

Café Hendriks & Genee - Nieuw: Café Hendriks & Genee

Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee, met Hélène Hendriks en Wilfred Genee, zes zondagen om 22:00 uur te zien op Veronica. De gasten in de eerste uitzending zijn talkshowpresentator Jeroen Pauw, politicus Sybrand van Haersma Buma, tv-maker Thijs Zeeman en de familie van de bij de SLM-vliegramp overleden NAC-voetballer Andro Knel. In de studio, die als een bruin café is ingericht, behandelen Hendriks en Genee elke zondagavond de actualiteit met verschillende gasten. Bekende en onbekende gasten uit onder andere de sport, politiek en showbizz schuiven aan. Op een luchtige manier wordt zo de week afgesloten met een zondagse talkshow op Veronica. Er wordt teruggeblikt op de voorafgaande week, maar ook vooruitgekeken op de nieuwe week.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Café Hendriks & Genee gemist

Uitzending gemist van Café Hendriks & Genee? Hier kun je alle uitzendingen van Café Hendriks & Genee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!