Programma gemist?

Je Geld of mijn Leven gemist?

03-06-2019 21:20

Je Geld of mijn Leven - Hoe is het met Samantha en Eefje?

In de laatste aflevering volgen we Samantha tijdens haar zware behandeling tegen MS. Ze ondergaat een stamcelcollectie en een chemokuur, waarna de stamcellen weer worden teruggeplaatst om haar zieke afweersysteem weer gezond maken. Deze behandeling wordt al in verschillende landen toegepast voor MS, maar niet in Nederland. Waarom niet? En we gaan met de 30-jarige data-analist Eefje Muller naar Keulen, waar zij een experimentele immuuntherapie krijgt tegen baarmoederhalskanker. In Nederland is Eefje na een aantal zware chemokuren uitbehandeld maar in Keulen lijkt er wel hoop te zijn voor haar. De resultaten lijken vooralsnog goed en de behandeling lijkt aan te slaan. Het is een dure behandeling en het wordt niet vergoed. Hoewel Eefje en haar man Jehro al hun eigen en geleend geld van familie uitgeven aan de behandelingen in Keulen, is het is niet genoeg. Door de crowdfunding in Je geld of mijn Leven kan Eefje weer een jaar lang haar behandelingen betalen. Maar het zwaard van Damocles hangt boven haar hoofd. Wat als het geld op is? Zou deze behandeling niet vergoed moeten worden? En hoe ziet Eefje haar toekomst?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Je Geld of mijn Leven gemist

Uitzending gemist van Je Geld of mijn Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Je Geld of mijn Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!