Programma gemist?

Het Vermoeden gemist?

16-06-2019 10:35

Het Vermoeden - Rob Timmerman

Jarenlang werkte Rob Timmerman bij de televisie aan kinderprogramma's, tot hij op een dag een burn-out kreeg. Het roer van zijn leven ging radicaal om en nu zet hij zich in voor vluchtelingen in het buitenland. Onvermoeibaar redt hij mensen uit het water en draagt hij bij aan een beter leven in de kampen. In Nederland probeert hij mensen aan het denken te zetten over de vraag: wat geeft nu echt zin aan mijn leven? In de periode van zijn burn-out mocht Rob Timmerman zelf ervaren hoe wonderbaarlijk hoopgevend het is als mensen je niet in de steek laten wanneer het slecht gaat. In Nederland vertelt Rob zijn verhaal aan groepen mensen en wil hij hen aan het denken zetten over de betekenis van hun leven.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Het Vermoeden gemist

Annemiek Schrijver ontmoet gasten uit alle religieuze tradities en praat over hun persoonlijke heilige tekst. HetVermoeden voor andersdenkenden en gelijkgestemden omdat traditie bestaat bij de gratie van vernieuwing.

Uitzending gemist van Het Vermoeden? Hier kun je alle uitzendingen van Het Vermoeden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 279
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!