Programma gemist?

Alibi gemist?

06-07-2019 22:50

Alibi - Alibi

Romantische komedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in smoezen. Wie vreemd wil gaan kan namelijk bij zijn Alibikantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes worden dan vakkundig om de tuin geleid. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf, maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea (27), serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Erik overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil. Maar Andrea vindt dat in de ware liefde geen plaats is voor bedrog. Samen met de sociaal ontwrichte leden van het Alibikantoor weet Youssef niet alleen zeer succesvolle alibi's te fabriceren, hij verzorgt zelfs een alibi voor Erik die zijn eigen vrouw Tanja (30) bedriegt. Daartoe moet Youssef haar op sleeptouw nemen zodat Erik vrij spel heeft. Wat Youssef niet weet is dat Erik een affaire heeft met... Andrea. En die weet weer niet dat Erik getrouwd is. Tijdens een groots opgezet nepcongres in een chique hotel, waarbij de directie van een verzekeringsbedrijf collectief van een alibi wordt voorzien, wringen Erik en Youssef zich in alle bochten om Tanja te ontwijken en Andrea weg te sturen van de waarheid. Maar dan ontdekt Youssef dat Erik met Andrea is. En Andrea, die het juist wilde uitmaken met Erik omdat ze iets voelde voor Youssef, ziet tot haar ontzetting dat die weer bij Tanja in bed is beland. Ze stapt op. Na een achtervolging, een vechtpartij en een politieondervraging leggen Youssef en Erik het bij. De collega's van het Alibikantoor willen Youssef graag helpen aan een perfect alibi om Andrea te overtuigen dat ze niet Youssef heeft gezien, maar diens 'tweelingbroer'. Maar Youssef besluit de waarheid te vertellen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Alibi gemist

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alibi? Hier kun je alle uitzendingen van Alibi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!