Programma gemist?

De Verwondering gemist?

07-07-2019 07:30

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het kindje Anna's vinger vastgreep, besefte ze dat hij verbinding zocht en over veel meer bewustzijn beschikte dan ze had aangenomen. Achteraf noemt ze deze piepkleine baby haar grootste leermeester. Zelf is Anna Verwaal direct na de geboorte weggehaald bij haar ongehuwde moeder, die tijdens de zwangerschap geen enkele steun kreeg. Het gevoel van verlatenheid dat ze daardoor meekreeg, kwam op alle mogelijke manieren in haar leven terug, bijvoorbeeld in de relatie met een zeekapitein die haar letterlijk in een onbekende haven liet staan. Anna kwam er pas op latere leeftijd achter hoe de ongewenste zwangerschap van haar moeder haar gevormd heeft. Een slachtoffer heeft ze zich nooit gevoeld. Ze gaat ervan uit dat haar ziel deze weg zelf gekozen heeft; zonder haar adoptieverleden zou ze nooit kunnen doen wat ze nu doet. Als geboorteconsulent reist Anna Verwaal de hele wereld rond om workshops en trainingen te geven. Haar doel: het bewustzijn van de invloed van conceptie, zwangerschap en geboorte op onze levensweg verhogen. Haar inzicht: wat niet tot ons komt via het bewustzijn, komt op ons pad als lot. Door gebeurtenissen van vóór de geboorte te negeren, volgen we een bepaalde blauwdruk zonder die te herkennen. Anna Verwaal: 'Een generatie van gewenste kinderen die liefdevol in de baarmoeder ontvangen zijn, zou het leven op aarde compleet veranderen.'
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!