Programma gemist?

Café Hendriks & Genee gemist?

07-07-2019 22:00

Café Hendriks & Genee - Slot: Café Hendriks & Genee met Johan Derksen en Angela de Jong

Hélène Hendriks en Wilfred Genee nemen de afgelopen week door waarin altijd wel iets is gebeurd. Twee presentatoren die aan elkaar gewaagd zijn, ontvangen bekende en onbekende gasten die iets te vertellen hebben. We blikken terug, maar kijken ook alvast vooruit! Deze week met onder anderen: - Angela de Jong, de meest gevreesde tv-recensent van ons land, over de tops en flops van het afgelopen tv-seizoen. Haar grote droom komt vanavond uit: ze zit eindelijk aan tafel met Johan Derksen! - De Oranje Leeuwinnen spelen de WK-finale tegen de Verenigde Staten. Met een tafel vol voetbalkenners, zoals HELDEN-hoofdredacteur Frits Barend en FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer, kijken we terug op deze historische voetbalwedstrijd. - Luv’ is terug! In de jaren ’70 verkochten ze miljoenen platen. Met hun nieuwe single ‘With him tonight’ willen Marga Scheide, José Hoebee en Chimène van Oosterhout die gouden tijden laten herleven. - In deze laatste aflevering is natuurlijk weer de populaire Frans Duijts onze huiszanger.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Café Hendriks & Genee gemist

Uitzending gemist van Café Hendriks & Genee? Hier kun je alle uitzendingen van Café Hendriks & Genee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!