Programma gemist?

Secret Life of the Zoo gemist?

09-07-2019 20:30

Secret Life of the Zoo - Secret Life Of The Zoo

Aflevering 2 - In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht. Het is zeven uur in de ochtend en de pinguïns maken zich op voor een nieuwe dag. In Chester Zoo wonen 41 zeldzame Humboldtpinguïns uit Peru. Het pinguïnkoppel Spike en Rud zijn al hun hele leven trouw aan elkaar. Ze zijn het oudste koppel op het pinguïneiland. En de tijgers krijgen voor het eerst hun spiksplinternieuwe onderkomen te zien. Vader Fabi is de eerste die op onderzoek uitgaat. Moeder Kirana en de jongen staan niet te springen om achter hem aan te gaan.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Secret Life of the Zoo gemist

Uitzending gemist van Secret Life of the Zoo? Hier kun je alle uitzendingen van Secret Life of the Zoo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!