Programma gemist?

Blauw Bloed gemist?

13-07-2019 18:15

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven 80 jaar. Van zijn jeugd herinnert hij zich nog veel, maar hij heeft spijt dat hij niet vaker gesprekken heeft gevoerd met zijn ouders. Dat zei hij in het interview dat Jeroen Snel met hem had in Apeldoorn, waar de professor met hem terugblikte op een leven vol hindernissen. Maar het was ook een gesprek over passie en geloof. Van Pieter van Vollenhoven naar zijn schoondochters. Zij droegen tijdens hun huwelijk het Korenaar-diadeem, dat aan de orde komt in de serie 'Juwelen van Oranje'. Er is ook aandacht voor zilverwerk. Oud-directeur van het Koninklijk Huisarchief Flip Maarschalkerweerd laat ons zilver en goud uit het archief zien, dat soms nog steeds de tafel versiert bij een staatsbanket.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!