Programma gemist?

United Shades of America gemist?

15-07-2019 10:15

United Shades of America - The new KKK

De KKK, oftewel Klu Klux Klan. Een club die bekend staat voor haat, geweld, racisme en fanatisme. De laatste jaren is de club sterk in ledenaantal teruggelopen, maar er zijn mensen die daar graag verandering in willen brengen en beweren een nieuwe boodschap te hebben over White Pride. Kamau Bell wil graag met eigen ogen zien wie die mensen zijn en of er echt sprake is van een nieuwe versie van de KKK of een rebranding van stiekem nog steeds dezelfde haatdragende boodschap. Hij zoekt The new Klan op in het zuiden en wordt daarmee ongetwijfeld de eerste Afro-American die een kruisverbranding bijwoont.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

United Shades of America gemist

Uitzending gemist van United Shades of America? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van United Shades of America, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van United Shades of America gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van United Shades of America? Hier kun je alle uitzendingen van United Shades of America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!