Programma gemist?

United Shades of America gemist?

22-07-2019 10:10

United Shades of America - Is it Cool to be Hip?

Je kunt zeggen dat gentrificatie typisch is voor Amerika. Een groep mensen woont op een plek, vervolgens trekt een andere, rijkere, groep erin en de oorspronkelijke bevolking wordt verdreven. Tegenwoordig zijn hipsters die nieuwste groep die een stad 'opwaarderen'. Heb je hipsters in je gemeenschap, dan heb je het als stad goed voor elkaar. Portland in Oregon is zo'n plek waar de hipster-lifestyle als een soort mekka wordt beschouwd. Maar wat voor effect heeft deze nieuwe groep op de oorspronkelijke bewoners van Portland? Kamau Bell reist naar Portland en ontmoet zowel bewoners die hun wijk rap zien veranderen als de hipster-nieuwkomers. Is het toeval dat een van de hipste steden van het land ook nog eens een van de witste steden van Amerika is?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

United Shades of America gemist

Uitzending gemist van United Shades of America? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van United Shades of America, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van United Shades of America gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van United Shades of America? Hier kun je alle uitzendingen van United Shades of America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!