Programma gemist?

Secret Life of the Zoo gemist?

23-07-2019 21:30

Secret Life of the Zoo - Secret Life Of The Zoo

Aflevering 4 - In de documentairereeks Secret Life of the Zoo krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht. Thi is de matriarch van de olifantenkudde. Ze is ruim twintig jaar geleden uit Birma gehaald, waar ze in een houthakkerskamp werd geboren. Thi zelf is kort geleden bevallen van Nandita. Als een nieuw olifantje wordt geboren, doet dat normaal een beroep op de moedergevoelens van alle vrouwtjes in de kudde. Maar het jonge vrouwtje Bala geeft nog geen enkele blijk van interesse. En het is een belangrijke dag voor zebrahengst Mac. Hij mag de wei in, waar de dames rondlopen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Secret Life of the Zoo gemist

Uitzending gemist van Secret Life of the Zoo? Hier kun je alle uitzendingen van Secret Life of the Zoo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!