Programma gemist?

Blauw Bloed gemist?

03-08-2019 18:25

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigingsliederen en de koninklijke familie danste mee op de muziek van Kensington. Een greep uit de gebeurtenissen van deze dag, waar we uitgebreid op zullen terugblikken. Het koningspaar bracht in februari 2015 ook al een streekbezoek aan de provincie Groningen. Tijdens dit bezoek was speciale aandacht voor de veenkoloniën in het gebied. Groningen is ook de plek die koningin Máxima bezocht vanwege haar project Meer muziek in de klas. In de provinciehoofdstad werd in 2017 afgesproken dat er op alle basisscholen goed muziekonderwijs moet worden gegeven. Verder zijn er twee kleine uitstapjes naar Den Haag. Zo is bekend dat prinses Beatrix heel kunstzinnig is. Maar in het Koninklijk Huisarchief ligt veel meer kunst opgeslagen, gemaakt door leden van de koninklijke familie. Vanuit de hofstad zien we ook stijlmeester Bodo Breg, die ons meeneemt naar het Gemeentemuseum in Den Haag om te vertellen over een expositie met alleen maar vrouwelijke couturiers.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!