Programma gemist?

Hollandse zaken gemist?

08-08-2019 20:10

Hollandse zaken - De klimaatspagaat

Moeten we in actie komen om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan, of is dat nutteloos? Met de recordhitte van twee weken geleden ligt die vraag bij veel mensen op tafel. Strenge adviezen voor een klimaatvriendelijke levensstijl buitelen over elkaar heen. Het krijgen van meer dan twee kinderen wordt afgeraden. Vliegen? Vlees op de buurtbarbecue? Het kan echt niet meer. Cappuccino? Nee, koemelk is taboe. De aarde warmt op. Dat lijkt nu wel vast te staan. Toch zijn veel Nederlanders in verwarring. Leidt vlees eten nou echt tot onze ondergang? Of brengen milieu- en klimaatdrammers ons een te onheilspellende boodschap? En praten ze ons klimaatschaamte aan? En trouwens, het bedrijfsleven en de industrie ondernemen nauwelijks iets in deze klimaatcrisis. Waarom wij als burgers dan wel? Te gast zijn onder anderen Klaas van Egmond, éminence grise van het klimaatonderzoek, klimaatcoaches, gewone burgers, en de man die zijn verzet tegen grootschalige windmolenparken met opsluiting moest bekopen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Hollandse zaken gemist

Hollandse Zaken laat iedereen aan het woord. Niet alleen bekende Nederlanders en deskundigen krijgen een stem.Cees Grimbergen wisselt interviews aan tafel af met de discussies met de zaal. Hollandse Zaken wordt gemaakt volgens dealoude wetten van een goed journalistiek discussieprogramma: een dijk van een thema, zorgvuldigheid, scherpevraagstelling en authentieke gasten die hun verhaal en hun ideeën graag vertellen.

Uitzending gemist van Hollandse zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hollandse zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 112
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!