Programma gemist?

De Verwondering gemist?

11-08-2019 07:30

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past bij haar, maar ze hoopt dat ze in al die verschillende kerkgenootschappen ook wel de vraag kan stellen naar wat hun schat is, waar het bij hen werkelijk om gaat. Ze verwacht dat ze daarin een verbindende rol kan spelen. Geloof heeft veel gezichten, maar Crouwel is wel altijd op zoek naar het hart ervan. Ze heeft ontdekt dat het uiteindelijk gaat om de woorden 'en toch'. Het is wat haar betreft de kortste geloofsbelijdenis die er is: 'al zeggen alle feiten iets anders, jammer voor de feiten dan, tóch blijf ik vasthouden aan een droom, een visioen'. Het is door haar beproefd en het heeft stand gehouden, ook na de zelfdoding van haar zusje.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!