Programma gemist?

VPRO Zomergasten gemist?

11-08-2019 19:15

VPRO Zomergasten - Nina Jurna

Journalist Nina Jurna, Latijns-Amerikacorrespondent voor NRC Handelsblad in Braziliƫ, voert de kijker mee naar het voor haar zo fascinerende en kleurrijke Latijns-Amerika. Een continent dat grote contrasten kent: arm en rijk, extreem gewelddadig, maar ook gepassioneerd en romantisch. Jurna hoopt de kijker deelgenoot te maken van die verschillende werelden, tegen de achtergrond van de actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen waar ze zich als journalist en mens tussen beweegt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

VPRO Zomergasten gemist

Uitzending gemist van VPRO Zomergasten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van VPRO Zomergasten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van VPRO Zomergasten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van VPRO Zomergasten? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO Zomergasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!