Programma gemist?

First Dates Ireland gemist?

28-08-2019 18:25

First Dates Ireland - Aflevering 8

De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters. * Flapuit Jeff probeert zich van zijn beste kant te laten zien aan universitair docente Jorie, maar slaat een modderfiguur door te verzanden in verhalen over poep en menstruatie. * De extreem zelfverzekerde bedrijfssecretaris Fiachra gaat op date met Rebecca, die een eigen cateringbedrijf heeft. Weet hij de juiste romantische ingrediƫnten te vinden om haar in te palmen? * Verder zien we of de vonk overslaat tussen psychiatrisch verpleegkundige Darragh en kapster Naomi, en of het liefdesvuur ontbrandt tussen de charmante boer Dermot en verpleegkundige Deirdre.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!