Programma gemist?

First Dates Ireland gemist?

29-08-2019 18:25

First Dates Ireland - Aflevering 9

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksmedewerker Maureen gaan samen op zoek naar een beetje romantiek. * De reislustige Eoin valt als een blok voor studente Alexandrea als blijkt dat ze een band heeft met zijn volgende bestemming. * Thrillerschrijver Bruce, geboren in Canada, probeert salesdirecteur Michael te imponeren met zijn moorddadig goede taalgevoel. * En het hart van filosofiestudent en drummer Michael begint sneller te kloppen als hij de ultraromantische feministe Jessie ziet.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!