Programma gemist?

Blauw Bloed gemist?

31-08-2019 18:30

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad volgen we koning Willem-Alexander op de Groene Loper. Dit fraai aangelegde gebied bovenop de A2-tunnel, die de naam van de koning draagt, verdiende een koninklijke opening. Koningin Máxima reisde af naar Kerkrade. Daar bracht ze een werkbezoek aan SchuldHulpMaatje Parkstad, een project van het Oranje Fonds. * Regelmatig is het koningspaar in het Caribisch deel van ons koninkrijk te vinden. Meestal is een feestdag de aanleiding om een van de eilanden te bezoeken. Zo was 'Dia di Bandera', de dag van de vlag, de reden om weer naar Curaçao te reizen.* Opnieuw een uitstapje naar het Koninklijk Huisarchief op het terrein van Paleis Noordeinde in Den Haag. Oud-directeur Flip Maarschalkerweerd haalt dit keer koninklijk speelgoed tevoorschijn. * De sieraden in de juwelencollectie van onze Oranjes hebben soms een bijzondere herkomst, zoals de strikbroche met roze diamanten. Juwelenhistoricus Martijn Akkerman vertelt het verhaal achter dit juweel.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!