Programma gemist?

First Dates Ireland gemist?

02-09-2019 18:25

First Dates Ireland - Aflevering 11

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de roodharige Johnny, die lasser is en aan naakte performance art doet. Totdat hij bekent dat hij nog nooit van Tom Waits gehoord heeft. * Clodagh, die naar eigen zeggen geen idee heeft hoe ze moet flirten, laat het initiatief aan haar openhartige date John. Maar waarom praat hij honderduit over de Killing Fields? * Sportschooleigenaar Gary hoopt met zijn stoere imago indruk te maken op natuurliefhebber Gemma, maar hun gesprek gaat voornamelijk over zijn huisdier, een varken. * Emily droomt van een lange, donkere man, en wordt niet teleurgesteld als de knappe fitness-Instagrammer Glen, gehuld in driedelig pak, haar date blijkt te zijn.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!