Programma gemist?

Ver van huis gemist?

03-09-2019 20:32

Ver van huis - Nieuw: Ver Van Huis

Vanavond start het nieuwe programma Ver Van Huis, waarin Angela Groothuizen op reis gaat met Nederlandse gezinnen om hen te helpen een nieuwe start te maken. De afleveringen zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Angela neemt de gezinnen letterlijk 100 jaar mee terug in de tijd, naar de Amish gemeenschap, om hen zonder afleiding een spiegel voor te kunnen houden over de dynamiek binnen het gezin. De gezinsleden van de deelnemende families leven soms totaal langs elkaar heen. Drukke banen, school, sociale druk en afleiding als games, social media en smartphones liggen aan de basis van hun problemen binnen het gezin. In Ver Van Huis zorgen Angela en coach Kas Stuyf voor een nieuwe benadering van deze moderne gezinsproblematiek.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ver van huis gemist

Uitzending gemist van Ver van huis? Hier kun je alle uitzendingen van Ver van huis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!