Programma gemist?

Het Spijt Me gemist?

04-09-2019 20:32

Het Spijt Me - Nieuw: Het Spijt Me

Vanaf vanavond is het vernieuwde Het Spijt Me elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Caroline Tensen brengt hierin mensen samen die iets goed te maken hebben. Het bekende bloemetje om de ruzie ter plaatse te helpen beslechten heeft plaats gemaakt voor een white room op neutraal terrein. Caroline brengt mensen samen in deze intieme ruimte. Hier kan eindelijk gezegd worden waar iemand al jaren lang mee rond loopt en spijt van heeft. Zonder afleiding, zonder beladen plekken of andere mensen om hen heen. Elkaar recht in de ogen kijken en zeggen waar je zoveel spijt van hebt. In de eerste aflevering: een net volwassen geworden dochter en een vader die elkaar in haar puberteit kwijt raakten en elkaar al jaren niet meer gezien hebben. En jeugdvrienden die elkaar al 36 jaar kennen en die door een domme verkeerd geïnterpreteerde app nu al zeven jaar geen contact hebben.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Spijt Me gemist

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, het verlies van vertrouwen: er zijn vele redenen om te breken met iemand. Maar vaak zijn er zelfs betere redenen om weer bij elkaar te komen. En dan is `het spijt me´ zeggen alles wat nodig is, maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John reikt mensen de hand om deze eerste stap te zetten.

Uitzending gemist van Het Spijt Me? Hier kun je alle uitzendingen van Het Spijt Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!