Programma gemist?

Je Kent Me Toch Schat? gemist?

04-09-2019 21:29

Je Kent Me Toch Schat? - Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Vanavond start de nieuwe reality-spelshow Je Kent Me Toch, Schat? In de romantische setting van het duizend jaar oude Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen Robert ten Brink en Vivienne van den Assem acht koppels die denken elkaar door en door te kennen. Iedere aflevering kent nieuwe spellen, waarin duidelijk wordt welk stel elkaar het beste kent. Het jongste koppel dat meedoet is begin dertig, terwijl het oudste koppel de zeventig aantikt en al 45 jaar samen is. In alle spellen staan herkenning en kennis over elkaar centraal. Herkennen de vrouwen bijvoorbeeld de kookkunsten en dansmoves van hun man en hoe snel kunnen de mannen leden van de schoonfamilie uit een menigte weten te halen? Elke week valt er één koppel af en in de finale strijden uiteindelijk de twee overgebleven paren, die geluk hebben in de liefde én in het spel, voor een romantische second honeymoon ter waarde van 10 duizend euro.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Je Kent Me Toch Schat? gemist

Spelprogramma waarin acht liefdeskoppels in een prachtig romantisch kasteel verblijven om daar met elkaar de ultieme liefdestest aan te gaan. De koppels worden iedere aflevering verrast met nieuwe spellen waardoor duidelijk wordt hoe goed ze elkaar echt kennen. Elke week valt er één koppel af. In de finale strijden de twee overgebleven paren voor een romantische second honeymoon ter waarde van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Je Kent Me Toch Schat?? Hier kun je alle uitzendingen van Je Kent Me Toch Schat? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!