Programma gemist?

Tijd voor MAX gemist?

27-09-2019 16:10

Tijd voor MAX - Actrice Carine Crutzen schreef een boek

Actrice Carine Crutzen is geboren in Limburg (Heerlen), en schreef een boek over haar jeugd en haar relatie met haar ouders, Uit het zuiden. Daar komt ze over vertellen. Verder schuift acteur Xander van Vledder aan. De geboren Sittarder is op 5 oktober in het theater te zien in een reprise van Ibsens klassieker Vijand van het volk. Te gast is ook Beppie Kraft, bekend als de koningin van het Limburgse lied. We spreken haar over haar succesvolle zangcarrière en natuurlijk treedt ze ook voor ons op. Handboogschutter Gabriela Bayardo over hoe de liefde haar naar Nederland bracht. In de keuken kok Cas Wolters, bekend van Heel Holland bakt. Hij maakt een van zijn Limburgse specialiteiten. Urbanus keert terug in de theaters. In België had hij veel succes met zijn nieuwste show en nu komt hij daarmee naar Nederland.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 605
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!