Programma gemist?

Onze boerderij gemist?

29-09-2019 19:25

Onze boerderij - Boerin Steffi over de varkenspest van '97

Yvon Jaspers gaat op bezoek bij oud BzV-boerin Steffi. De Brabantse heeft nu samen met haar ouders een paardenbedrijf, voorheen runden ze een varkensbedrijf. De ingrijpende varkenspest van 1997 staat nog helder op het netvlies. Maar de jonge veulens waar Steffi momenteel mee werkt, zijn haar lust en haar leven. * Verder bezoekt Yvon de Groningse boerin Annechien. Zij heeft samen met haar man en kinderen haar hele ziel en zaligheid in een gloednieuwe tweesterren Beter Leven-varkensstal gestopt. Met deze stal wil ze laten zien dat het houden van varkens ook anders kan. Maar de vraag is nu of de consument haar product wel weet te vinden. * In de Achterhoek wordt tijdens een groot feest het eerste echte ossenvlees van het ossen-oppas-plan van Yvons boerenvriendin Suzanne gepresenteerd en geserveerd. Suzanne en Nel vertellen Yvon over de manier waarop ze de (ongewenste) stiertjes, als bijproduct van de melkveehouderij, weer hun waarde terug willen geven.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Onze boerderij gemist

Uitzending gemist van Onze boerderij? Hier kun je alle uitzendingen van Onze boerderij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!