Programma gemist?

Tijd voor MAX gemist?

02-10-2019 16:10

Tijd voor MAX - Anna Gimbrère met nieuws uit haar vakgebied

Cathelijne Broers, directeur van de Nieuwe Kerk Amsterdam, komt langs om te vertellen over de tentoonstelling Het grote verhaal van Suriname in de Nieuwe Kerk. Suriname viert volgend jaar 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid en dat is de aanleiding om de schijnwerpers op deze voormalige kolonie te richten. Te gast is ook duizendpoot Gerard Cox. Gerard viert volgend jaar zijn 80ste verjaardag maar is anders dan veel generatiegenoten uit zijn metier still going strong. Zo is hij binnenkort te zien in de solo-voorstelling COX, de grote grijze belofte. Schrijfster Marion Pauw heeft al vele succesboeken op haar naam staan, maar nog niet eerder schreef ze een young adult novelle. Nu ligt haar debuut op dat vlak in de winkel, Stief, over de 15-jarige Kiki die ontdekt dat de nieuwe vriend van haar moeder niet is wie hij zegt te zijn. Marion vertelt waarom ze voor dat thema koos. Wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère komt met nieuws uit haar vakgebied, en in de keuken specialist in duurzame vis Bart van Olphen. Het optreden is van het Zuid-Afrikaanse Ndlovu Youth Choir, een koor bestaande uit kinderen met een problematische, vaak HIV-gerelateerde, achtergrond. We spreken ook met het Nederlandse artsenkoppel dat aan de basis stond van het koor dat het dit jaar tot de finale schopte van America?s Got Talent.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 605
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!