Programma gemist?

Tijd voor MAX gemist?

04-10-2019 16:10

Tijd voor MAX - Dierendag met Rossana Kluivert

Als het aan dichter Jaap Robben ligt gebruiken we gedichten voortaan niet alleen op geboortekaartjes, rouwkaarten of als we verliefd zijn. Elke bijzondere gelegenheid verdient een gedicht. Dus ook Dierendag. Hij dook voor ons het Poëziecentrum in op zoek naar gedichten met dieren in de hoofdrol. Louise Korthals de winnaar van de Poelifinariorpijs in de categorie Engagement. Rossana Kluivert heeft een enorme liefde voor honden en zet zich met hart en ziel in om het grote aantal zwerfhonden op Curaçao onder controle te krijgen. Honden zijn niet dom, dat is tegenwoordig wel algemeen bekend. Maar maar weinig mensen zijn zich ervan bewust hoe slim honden zijn. Maar Sacha Gaus is hier om ons slimmer te maken met hondenkennis. En Vanja van der Leeden over haar kookboek Indorock.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Tijd voor MAX gemist

Tijd voor MAX is een televisieprogramma van de seniorenomroep MAX. Het programma wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op Nederland 2 en is een vervanger van de progamma's MAX & Catherine, MAX & Martine en MAX & Lorreta. In het programma wordt er veel verschillende onderwerpen behandeld.

Uitzending gemist van Tijd voor MAX? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 605
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!