Programma gemist?

Dancing With The Stars gemist?

26-10-2019 20:01

Dancing With The Stars - Live: Finale Dancing With The Stars

Vanavond is de finale van Dancing With The Stars. De vier overgebleven dansparen nemen het tegen elkaar op in de eindstrijd. Finalisten De BN'ers die na de afgelopen weken zijn overgebleven in de danswedstrijd zijn Samantha Steenwijk, Bibian Mentel, Anouk Hoogendijk en Barrie Stevens. Zij zijn aan het begin van het programma gekoppeld aan een dansprofessional. Nieuwe en oude dans De finaliste laten een nieuwe dans zien en doen ook een oude dans die ze al eerder lieten zien in een eerdere show. Deze oude dans zal met een verbeterde dans en concept opnieuw worden uitgevoerd. Winnaar Aan het eind van de show weten we wie de jury én het Nederlands publiek kiest als de ultieme winnaar en welk danspaar naar huis gaat met de Glitterbol Trofee.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Dancing With The Stars gemist

Dancing with the Stars is een populair programma op RTL 4 rond ballroomdansen, voor het eerst uitgezonden in het najaar van 2005 en werd gepresenteerd door Sylvana Simons en Ron Brandsteder. In 2009 worden zij vervangen door Lieke van Lexmond en Beau van Erven Dorens.

Uitzending gemist van Dancing With The Stars? Hier kun je alle uitzendingen van Dancing With The Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!