Programma gemist?

Postcode Loterij Een Tegen 100 gemist?

27-10-2019 21:31

Postcode Loterij Een Tegen 100 - Terug: Eén Tegen 100

Vanaf vanavond is Eén tegen 100 weer terug op televisie. De afleveringen zijn elke zondag om 21:30 uur op RTL 4, na Expeditie Robinson. Wegspelen Onder leiding van Caroline Tensen neemt steeds een kandidaat het op tegen honderd fanatieke tegenspelers. Wanneer de kandidaat de vraag goed heeft, kunnen deze spelers worden weggespeeld. Iedere weggespeelde speler levert geld op. Hoe minder er overblijven, hoe waardevoller ze worden. Fout Bij één fout antwoord is het einde verhaal voor de kandidaat en wordt er uit de overgebleven tegenspelers een nieuwe kandidaat gekozen. Lukt het de kandidaat wel om iedereen weg te spelen, dan mag hij het verdiende prijzengeld mee naar huis nemen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Postcode Loterij Een Tegen 100 gemist

Quizprogramma waarin één kandidaat het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten. Tijdens het programma wordt de straatprijs van de Postcode Loterij uitgereikt aan bewoners van een straat in Nederland.

Uitzending gemist van Postcode Loterij Een Tegen 100? Hier kun je alle uitzendingen van Postcode Loterij Een Tegen 100 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!