Programma gemist?

De Villa gemist?

30-10-2019 20:33

De Villa - Terug: De Villa

Vanaf vanavond is het datingprogramma De Villa weer te zien. Elke woensdag is om 20:30 uur op RTL 5 te zien hoe acht vrijgezellen het ultieme datingexperiment aangaan. Computer Eerst worden de singles uitgebreid gescand door een computer. Op basis van honderden gegevens worden ze aan elkaar gematcht. Luxe villa De deelnemers leven een week in een luxe villa in Spanje. Met veel feestjes en drank, maar ook jaloezie en flinke ruzies. Aan het eind van de aflevering is te zien welke singles door de computer aan elkaar gematcht waren en blijkt of het ook echt goed met elkaar konden vinden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Villa gemist

De Villa is een realityprogramma waarin wekelijks acht single kandidaten een luxe villa aan de Spaanse Costa betrekken. Vooraf voorspelt een computer in De Villa welke deelnemers de perfecte liefdesmatch vormen, maar of Cupido hen echt treft, is de vraag. Passie, intriges en geflirt onder de Spaanse zon zet De Villa compleet op z'n kop.

Uitzending gemist van De Villa? Hier kun je alle uitzendingen van De Villa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!