Programma gemist?

Jan Houdt Hoop gemist?

30-10-2019 21:33

Jan Houdt Hoop - Nieuw: Jan Houdt Hoop

Nieuwslezer Jan de Hoop van het RTL Ontbijtnieuws test in deze nieuwe quiz de algemene kennis van Nederlandse jongeren. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 5. Stand van zaken In een tijd waarin nieuws een plek moet verwerven op overvolle timelines, rijst de vraag of echt nieuws nog wel opgepikt wordt. Om hierachter te komen verlaat Jan voor even zijn desk in de nieuwsstudio en trekt hij het land in om de stand van zaken op straat te onderzoeken. Altijd prijs Elke aflevering gaan ook drie koppels de strijd met elkaar, maar vooral ook met zichzelf aan in een kennistest. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want Jan Houdt Hoop. Afhankelijk van hun score mogen de deelnemers een prijs kiezen ter waarde van 100, 400 of 1000 euro.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Jan Houdt Hoop gemist

Quizprogramma waarin Jan de Hoop onderzoekt hoe het gesteld is met de algemene kennis van jongeren in Nederland. Elke inzet wordt beloond en de deelnemers hebben altijd prijs, want 'Jan Houdt Hoop'!

Uitzending gemist van Jan Houdt Hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Houdt Hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!