Programma gemist?

Misdaad Advocaten gemist?

30-10-2019 20:30

Misdaad Advocaten - Misdaad Advocaten

Aflevering 3 - Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten - die gevolgd worden in de nieuwe serie Misdaad Advocaten - bijna dagelijks krijgen. In deze zesdelige reality-docu gaat het over het hoe én waarom ze de mens achter een gruwelijk misdrijf verdedigen. In deze aflevering van Misdaad Advocaten staat strafpleiter Feride een man bij die voor de politierechter in Utrecht moet verschijnen. Hij heeft, onder invloed van drank en drugs, een vriend gemolesteerd met een Samoeraizwaard. Voor Clarice begint de dag op het strand, waar hun strandhuisje moet worden afgebroken. En terwijl man Daan nog verder klust, bezoekt Clarice een van haar clienten die de TBS-maatregel opgelegd hebben gekregen. De man verblijft in een TBS-instelling voor een zwaar misdrijf. Sammy heeft een hoger beroep in Amsterdam. De jongeman die Sammy bij staat is veroordeeld voor meerdere bedrijfsinbraken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Misdaad Advocaten gemist

Uitzending gemist van Misdaad Advocaten? Hier kun je alle uitzendingen van Misdaad Advocaten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!