Programma gemist?

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist?

22-11-2019 19:30

RTL 7 Darts: Players Championship Finals - Live: Players Championship Finals darts

Live verslag van de Players Championship Finals darts met de 64 beste spelers van het afgelopen jaar. RTL 7 doet vanaf deze vrijdag 22 november tot en met komende zondag 24 november elke avond live verslag. Eerste ronde In de eerste ronde komen alle spelers in actie, verdeeld over twee podia. Een deel speelt 's middags en een deel 's avonds. In de avond op podium 1 onder anderen: - Gerwyn Price tegen Mickey Mansell - James Wade tegen Ted Evetts - Michael van Gerwen tegen Luke Humphries - Peter Wright tegen James Wilson - Nathan Aspinall tegen Raymond van Barneveld Rest van het toernooi Op zaterdag en zondag is de rest van het toernooi te zien, met de tweede en derde ronde op zaterdag een zondag de kwartfinales, halve finales en de finale. Beide avonden vanaf 18:00 uur te zien op RTL 7.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL 7 Darts: Players Championship Finals gemist

RTL 7 Darts is een dartsprogramma van RTL 7. Iedere week worden in RTL 7 Darts de laatste dartstoernooien behandeld, met toppers van vaderlandse bodem als Raymond van Barneveld, Co Stompé en wereldtoppers als Phil Taylor.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Players Championship Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Players Championship Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!