Programma gemist?

Plastisch Fantastisch gemist?

27-11-2019 20:30

Plastisch Fantastisch - Nieuw: Plastisch Fantastisch

In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5. Extreme wensen De mensen die over de vloer komen in de praktijk hebben uiteenlopende verhalen. De ene persoon kan eindelijk weer normaal zitten na een schaamlipcorrectie en de andere, erg jonge persoon komt met extreme wensen binnen. Kim Kardashian In deze eerste aflevering komt Deniz langs in Barendrecht. Hij wil graag ronde volle Kim Kardashian-billen. Maar kan dat wel? Neuscorrectie Vaste klant Naomi komt langs voor een neuscorrectie. Ze stoort zich al haar hele leven aan haar neus en zou dat graag anders zien.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Plastisch Fantastisch gemist

Uitzending gemist van Plastisch Fantastisch? Hier kun je alle uitzendingen van Plastisch Fantastisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!