Programma gemist?

Plastisch Fantastisch gemist?

04-12-2019 20:30

Plastisch Fantastisch - Plastisch Fantastisch

Aflevering 2 - De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar minstens net zo opvallende clientèle, cosmetische wensen en verhalen. We zien drie opvallende dames met ieder hun eigen wensen. YouTuber Jessie Maya heeft al diverse ingrepen laten doen bij Diana. Ze wil graag een gezichtsvervrouwelijkende operatie laten doen, de FFS (Facial Feminization Surgery). Een bijzondere, maar ook ingrijpende operatie. Ook de opgewekte Kelly komt bij Diana op consult. Kelly heeft erg veel pijn aan haar billen en haar borsten zijn voor haar nog niet perfect. Aan Diana de vraag of ze iets aan de complicaties aan haar billen en iets aan haar borsten kan doen. Daisy komt ook bij Diana op consult. Ze gaat binnenkort trouwen en wil er perfect uitzien op de grote dag. Diana biedt een helpende hand om Daisy van haar 'zwembandje' af te helpen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Plastisch Fantastisch gemist

Uitzending gemist van Plastisch Fantastisch? Hier kun je alle uitzendingen van Plastisch Fantastisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!