Programma gemist?

Ladies Night gemist?

04-12-2019 21:30

Ladies Night - Ladies Night: o.a. Roxeanne Hazes, Sharon den Adel en meer

Onderwerpen van deze uitzending Vriendinnen Roxeanne Hazes trad afgelopen zaterdag op in haar ondergoed. Woensdagavond vertelt ze in ‘Ladies Night’ waarom dat haar hoogtepunt van de week was. Ook te gast is Stefanie Richheimer, die borstkanker kreeg en daar door een MRI-scan achterkwam. Met een mammogram waren de drie tumoren die Stefanie in haar lijf had, namelijk niet te zien. Samen met oncoloog Marjolein de Jong pleit zij daarom voor andere protocollen als het gaat om preventief borstkankeronderzoek. Volgens hen kan borstkanker op die manier in een eerder stadium opgespoord worden. In de uitzending zal het ook gaan over de Top 2000. Slechts achttien procent van de artiesten is vrouw. Met zangeres Sharon den Adel wordt besproken hoe dat komt én welke vrouwelijke artiesten zeker een plek in de Top 2000 verdienen. Vaste gasten Ook schuiven een paar van Merels vaste gasten van de show aan. Vanavond schuiven naast Roxeanne Hazes ook Stella Bergsma en Natacha Harlequin aan. In de talkshow bespreken zij met Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Ladies Night gemist

Uitzending gemist van Ladies Night? Hier kun je alle uitzendingen van Ladies Night kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!