Programma gemist?

Marco Borsato Live in De Kuip gemist?

31-12-2019 20:00

Marco Borsato Live in De Kuip - Concert: Marco Borsato Live in De Kuip

Compilatie van de drie uur durende concerten die Marco Borsato in mei en juni 2019 gaf in De Kuip in Rotterdam. Hits Na 15 jaar stond Marco Borsato dit jaar weer in De Kuip. In deze komt een groot aantal van zijn hits voorbij komt. Met gastoptredens van onder anderen Davina Michelle, Armin van Buuren, André Hazes, Maan en Lil Kleine. Spektakel Het indrukwekkende decor met het grootste LED scherm ooit zorgt voor visueel spektakel van internationale allure, waarin de kijker zowel voor als achter de schermen meegenomen wordt in deze indrukwekkende productie. Met in totaal veertien keer te spelen in De Kuip verbreekt Marco het record van de Rolling Stones.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Marco Borsato Live in De Kuip gemist

Uitzending gemist van Marco Borsato Live in De Kuip? Hier kun je alle uitzendingen van Marco Borsato Live in De Kuip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!