Programma gemist?

Is Er Een Dokter In De Zaal? gemist?

02-01-2020 21:26

Is Er Een Dokter In De Zaal? - Terug: Is Er Een Dokter In De Zaal?

In de gezondheidsquiz Is Er Een Dokter In De Zaal? stelt de Vlaamse komiek Philippe Geubels ook in het nieuwe seizoen weer allerlei gezondheidsvragen aan bekende deelnemers. Uiteraard met een vleugje humor. Elke donderdag om 21:30 uur op RTL 4. Twee duo's nemen het tegen elkaar op en moeten in verschillende rondes op zoek naar antwoorden op de meest uiteenlopende gezondheidsvragen. De twee teams proberen de vragen te beantwoorden, maar als ze er niet uitkomen, kunnen ze altijd de dokter in de zaal om hulp vragen. De deelnemers in de eerste aflevering zijn: - Erik van Looy - Nynke de Jong - RouƩ Verveer - Rick Brandsteder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Is Er Een Dokter In De Zaal? gemist

Gezondheidsquiz waarin de Vlaamse komiek Philippe Geubels met vier bekende deelnemers in verschillende rondes op zoek naar antwoorden op de meest diverse gezondheidsvragen. De twee teams proberen de vragen te beantwoorden, maar mochten ze er niet uitkomen dan kunnen ze altijd de dokter in de zaal om hulp vragen.

Uitzending gemist van Is Er Een Dokter In De Zaal?? Hier kun je alle uitzendingen van Is Er Een Dokter In De Zaal? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!