Programma gemist?

Down met Johnny gemist?

08-01-2020 20:30

Down met Johnny - Terug: Down met Johnny

Johnny de Mol laat de komende weken opnieuw dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling laat gaan. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. Ook dit seizoen schakelen mensen met een beperking Johnny in om de wens van iemand anders uit te laten komen. Dit levert ontroerende, hilarische en dankbare momenten op. In de eerste aflevering van Down met Johnny heeft Anne-Lotte een wens voor haar moeder Jacomine. Vorig jaar sloeg het noodlot toe en werd bij Jacomine borstkanker geconstateerd. Jacomine 's allergrootste droom is om de Alpe d'Huez te fietsen maar met haar huidige conditie kan ze dit niet alleen. Samen met Johnny schakelt zij de hulp in van niemand minder dan viervoudig olympisch kampioen Leontien van Moorsel. Lees meer over de verrassingen van dit seizoen op gids.tv/6577/down-met-johnny
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Down met Johnny gemist

Uitzending gemist van Down met Johnny? Hier kun je alle uitzendingen van Down met Johnny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!