Programma gemist?

Manifest gemist?

08-01-2020 20:30

Manifest - Nieuw: Manifest

Vanaf vanavond is de nieuwe Amerikaanse dramaserie Manifest elke woensdag met dubbele afleveringen te zien, vanaf 20:30 uur op Net5. 5,5 jaar vermist Tijdens een enorm turbulente, maar routine vlucht, lijkt het er even op dat 191 passagiers neerstorten. Als ze uiteindelijk veilig landen, worden ze opgevangen door politie en ambulances. Wat blijkt: iedereen aan boord is vijfenhalf jaar vermist en dood gewaand… Al snel ontvouwt zich een dieper mysterie. Leven op de rit Eenmaal bijgekomen van de eerste schok, probeert iedereen zijn leven weer op de rit te krijgen. Maar hoe doe je dat als de mensen om je heen dachten dat je dood was? En wat zijn de gevolgen daarvan? Stemmen Al gauw blijkt dat er rigoureuze veranderingen hebben plaatsgevonden. Daarnaast horen de hoofdpersonen sinds de bewuste vlucht ineens een stem in hun hoofd die hun aanwijzingen geeft. Niet veel later hoort een aantal andere passagiers ook stemmen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Manifest gemist

Uitzending gemist van Manifest? Hier kun je alle uitzendingen van Manifest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!