Programma gemist?

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

08-01-2020 20:29

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser' weer acht nieuwe afleveringen waarin radeloze vrouwen de hulp van John Williams en zijn klusteam inschakelen om hun man tot de orde te roepen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Licht Na jaren van ellende in half verbouwde woningen, doemt er voor hen eindelijk weer licht op aan het eind van de tunnel. Van woonkamers en keukens tot slaapkamers en badkamers. Geen klus is te lastig voor Ronald, Marcel en Ruud in alweer het dertiende seizoen van het programma. Vrouwen helpen mee Dit keer helpen de vrouwen meer dan ooit mee tijdens de intensieve klusweek. Zij helpen mee waar ze kunnen, tot het moment dat de verbouwing te zichtbaar wordt en de verrassing dreigt te verdwijnen. Liefde Niet alle mannen zitten echter te wachten op hulp van vrouwlief en John moet soms alles uit de kast halen om de liefde weer op te laten bloeien in de harten van man en vrouw.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!