Programma gemist?

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge gemist?

15-02-2014 17:30

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge - Afl. 1

Verslag van de spectaculaire challenge waarin zes kitesurfers non-stop een zesduizend kilometer lange tocht over de Atlantische Oceaan maken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge gemist

Verslag van de spectaculaire challenge waarin zes kitesurfers non-stop een zesduizend kilometer lange tocht over de Atlantische Oceaan maken. De kitesurfers wisselen elkaar om de twee uur af en kiten dag en nacht. De groep wordt begeleid door een catamaran van ruim vijftien meter en een professionele bemanning. Ze vertrekken vanuit de haven van het Canarische eiland Fuerteventura om twee à drie weken later, afhankelijk van de weersomstandigheden, via de Zuid-Atlantische route aan te komen in Blue Haven op de Turks- en Caicoseilanden in het Caribisch gebied.

Uitzending gemist van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!