Programma gemist?

Down met Johnny gemist?

15-01-2020 20:30

Down met Johnny - Down met Johnny: F16-wens

In deze aflevering van Down met Johnny de wens om F16-piloot te worden en optreden op het Mega Piratenfestijn. F16 In Down met Johnny laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan. Maurice droomt van kinds af aan om F16-piloot te worden, maar tijdens zijn opleiding bij de luchtmacht wordt Maurice getroffen door een hersenvliesontsteking. Verandering Daardoor moet hij moet stoppen met zijn opleiding, nog voordat hij ooit in een F16 gevlogen heeft. Broer Pascal vindt het heel moeilijk om te zien dat Maurices wens nooit zal uitkomen en hij besluit dat daar verandering in moet komen. Optreden DJ Jan is al jaren een vast lid van de Up en Down Discoshow, een band voor dj's met een beperking. Optreden vinden ze fantastisch en ze worden regelmatig geboekt, maar ze willen meer. Performen op het podium van het Mega Piratenfestijn, dat is hun ultieme wens.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Down met Johnny gemist

Uitzending gemist van Down met Johnny? Hier kun je alle uitzendingen van Down met Johnny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!