Programma gemist?

Mensenkennis 2020 gemist?

24-01-2020 20:30

Mensenkennis 2020 - Nieuw: Mensenkennis

In het nieuwe programma Mensenkennis voorspelt het publiek in de studio hoe verborgencamerasituaties aflopen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Publiek Eerder was het tv-programma Mensenkennis met bekende Nederlanders. Nu is er alleen nog een honderdkoppig publiek. De mensen die de meeste mensenkennis hebben gaan met een geldprijs naar huis. Filmpjes Kim-Lian van der Meij presenteert allerlei bijzondere, opmerkelijke en vooral grappige filmpjes. De mensen worden onvoorbereid geconfronteerd met dilemma's. Aan de mensen in de studio de vraag hoe het afloopt. Geldprijs De honderd publieksleden zijn samen 10 duizend euro waard. De mensen die een fout antwoord geven tijdens de uitzending, vallen af. De personen die uiteindelijk overblijven verdelen samen het geldbedrag.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Mensenkennis 2020 gemist

Uitzending gemist van Mensenkennis 2020? Hier kun je alle uitzendingen van Mensenkennis 2020 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!