Programma gemist?

Deze Quiz is voor Jou gemist?

01-02-2020 20:00

Deze Quiz is voor Jou - Nieuw: Deze Quiz is voor Jou

Vanavond start Linda de Mols nieuwe spelshow Deze quiz is voor jou, waarin alle kandidaten, zowel thuis als in de studio, geld verzamelen voor één speciaal persoon. Elke zaterdag om 20:00 uur op SBS6. De persoon in het publiek voor wie het geld bedoeld is, weet van niks. Hij of zij is aangemeld door een dierbare die heeft laten weten hoe goed deze persoon een mooi geldbedrag kan gebruiken. Tijdens de quiz spelen vier bekende Nederlanders en het publiek om zoveel mogelijk geld te verdienen. Pas aan het einde van de quiz is het tijd voor de onthulling en maakt Linda op bijzondere wijze bekend aan die ene persoon: "Deze quiz – en al het geld in de prijzenpot – is voor jou!" Lees meer over deze nieuwe spelshow op gids.tv/7034/deze-quiz-is-voor-jou
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Deze Quiz is voor Jou gemist

Uitzending gemist van Deze Quiz is voor Jou? Hier kun je alle uitzendingen van Deze Quiz is voor Jou kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!