Programma gemist?

Wie Woont Waar? gemist?

03-02-2020 21:27

Wie Woont Waar? - Wie Woont Waar?: start seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van 'Wie Woont Waar?', waarin mensen moeten raden wie in welk huis woont. Elke maandag om 21:30 uur op RTL 5. Op bezoek Net als in de afleveringen van het eerste seizoen, dat de afgelopen weken te zien was, gaan elke week vier onbekenden van elkaar bij elkaar op bezoek. Intuïtie en mensenkennis Behalve een naam en het beroep weten ze niks van elkaar. Het is aan de deelnemers om uit te zoeken wie bij welk huis hoort. Een goede dosis intuïtie en mensenkennis is nodig om de huizen te matchen met de juiste kandidaten. Zaanse Schans Huiseigenaren Aart, Petra, Anneke en Carla komen in deze aflevering terecht in een huis waar de hitserie Dallas opgenomen lijkt te zijn en ze bezoeken een riante woning in Oosterwolde. In Amersfoort gaan ze het water op en op de Zaanse Schans gaan ze terug in de tijd.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Wie Woont Waar? gemist

Programma waarin vier volslagen vreemden bij elkaar op bezoek gaan. Het enige wat ze van elkaar weten is naam en beroep, verder is het aan hen om uit te zoeken wie bij welk huis hoort. Het komt dus aan op intuïtie en mensenkennis om te bepalen welke woonstijl bij welke persoonlijkheid past. De winnaar gaat naar huis met een leuke geldprijs.

Uitzending gemist van Wie Woont Waar?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Woont Waar? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!