Programma gemist?

Chicago Fire gemist?

05-02-2020 20:30

Chicago Fire - Chicago Fire

Keep Your Mouth Shut - Chicago Fire gaat over de heldhaftige brandweerlieden van Chicago Firehouse 51. In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici gevolgd. Zowel professioneel als privé krijgen we alles over hen te weten. Hun acties kunnen het verschil maken tussen leven en dood. Severide wordt ongeduldig bij de politie terwijl Vince Keeler vrijuit loopt. Ondertussen haalt het huis alles uit de kast om een ??meisje te redden dat gevangen zit in een donatiebak, ontdekt Mouch dat Boden's secretaresse Connie niet iemand is om mee te rotzooien en de ploeg en vrachtwagen worden opgeroepen tot een ernstige hoogbouw in een 20 verdiepingen tellende binnenstad kantoorgebouw.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Chicago Fire gemist

Een verhaal over brandweerlieden in Chicago. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Tijdens een brand overlijdt een van de brandw...

Uitzending gemist van Chicago Fire? Hier kun je alle uitzendingen van Chicago Fire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!