Programma gemist?

The Voice Of Holland gemist?

07-02-2020 20:31

The Voice Of Holland - The Voice: eerste liveshow

Vanavond gaan de liveshows van The Voice of Holland van start. Dat gebeurt met een nieuwe opzet. In de eerste liveshow zingen de overgebleven talenten uit de teams van Anouk en Lil' Kleine. Uit elk team valt er één van de drie af. De coach kiest één persoon die naar de halve finale gaat en het publiek kiest de andere gelukkige. In de tweede liveshow zingen de talenten uit de teams van Ali B en Waylon. In de derde liveshow zijn er vier battles van de acht halvefinalisten,op basis van een loting. Talenten uit hetzelfde team komen niet tegen elkaar in actie. Het publiek bepaalt wie welke battle wint. In de finale op 28 februari staan de overgebleven vier deelnemers. Bekijk het overzicht van de twaalf deelnemers aan de liveshows op gids.tv/v170851/voice-liveshows
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 200
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!