Programma gemist?

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist?

10-02-2020 20:30

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd - Nieuw: Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

In het nieuwe SBS6-programma 'Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' reizen Patty Brard en Gordon de wereld over om bijzondere en bizarre schoonheids- en gezondheidsrituelen uit te proberen. Elke maandag om 20:30 uur. Behandelingen De twee gaan op zoek naar behandelingen over de hele wereld om jong en gezond te blijven. Zes weken lang reist het flamboyante duo de wereld rond met maar één doel: als herboren terugkomen. Pijnlijk Patty en Gordon gaan alle uitdagingen aan. Daar komen ook pijnlijke of heftige traditionele behandelingen en therapieën in bijvoorbeeld Japan en India bij kijken. Bloedzuigers Van levend begraven worden tot je laten steken door bijen of bloedzuigers en keihard in je gezicht geslagen worden. Gordon en Parry hebben er veel voor over om er jonger en aantrekkelijker dan ooit uit te zien.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd gemist

Uitzending gemist van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd? Hier kun je alle uitzendingen van Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!