Programma gemist?

Kees & Co gemist?

22-02-2020 20:02

Kees & Co - Terug: Kees & Co

Vanavond start een nieuw seizoen van de komische serie Kees & Co. Het is het tweede seizoen van de nieuwe reeks van Kees & Co. Voor 2019 was de serie tussen 1997 en 2006 te zien. Ook dit seizoen draait het weer om het chaotische leven van Kees Heistee, gespeeld door Simone Kleinsma. Waar ze het ene moment alles op een rijtje lijkt te hebben, kan dit het volgende moment 180 graden omslaan. Tina de Bruin neemt de rol van Coosje over van Chantal Janzen. In de eerste aflevering is te zien hoe Kees niet te spreken is over de (in)activiteit van Coosje in het huishouden. Eigenlijk mag het hele gezin wel wat meer meehelpen en dus delegeert Kees haar taken, waardoor ze zelf een baan aan kan nemen in de kantine van de lokale voetbalclub. Lees meer over het nieuwe seizoen van Kees & Co op gids.tv/7278/kees-en-co
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Kees & Co gemist

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee.

Uitzending gemist van Kees & Co? Hier kun je alle uitzendingen van Kees & Co kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!